De lat wordt steeds hoger gelegd

Relatietherapie

We kunnen er niet omheen dat overal de lat steeds hoger wordt gelegd, we moeten verschillende dingen doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Werken, sporten, familie en vrienden en ook de kinderen vragen om tijd, zonder dat je het weet vergeet je helemaal je eigen ontspanning of tijd voor jezelf. Toch is het zaak goed op te letten want voor je het weet ben je zonder energie, en merk je dat de dingen niet meer zo soepel gaan als voorheen. Ben je al lange tijd jezelf aan het wegcijferen, dan kun je wel eens met een depressie. Een depressie behandeling is dan de enige weg om hier bovenop te komen, omdat je met gevoelens kampt waar je zelf geen oplossing voor hebt.

Wanneer je een depressie hebt is het energieniveau erg laag, beter gezegd je hebt nergens geen puf meer voor. Op lichamelijk en geestelijk gebied ben je compleet uitgeput, je hebt immers al een hele tijd teveel van jezelf geëist. Je kunt kenmerken ervaren als angst, onzeker en ook de concentratie is sterk verminderd. Het komt niet alleen door teveel werken, de combinatie van je werk en een zeer druk privéleven zorgen ervoor dat je in een depressie terecht komt. Waarschijnlijk heb je gedacht dat je het allemaal wel aan kon, nu loop je tegen een depressie behandeling aan. Kijk op de website van doppazorg.nl voor een geschikte behandeling, om weer snel te functioneren zoals je gewend was.

Depressie behandeling

Loop je tegen vastgeroeste patronen aan?

Wanneer je in je relatie continu tegen dezelfde problemen aanloopt, is het misschien goed om dit te doorbreken door het volgen van relatietherapie. Hierbij wordt het gedrag, emoties, communicatie en alle andere aspecten van een relatie onder de loep genomen. Door hier actie op te ondernemen, kun je weer grip krijgen op je relatie zodat alles weer soepel verloopt. Vaak zijn de problemen aan de orde wanneer je contact hebt met elkaar, dan botsen de patronen die van elkaar verschillen. Door je te richten op deze patronen, doorbreek je deze. Waarschijnlijk hebben de problemen ook zijn weerslag op het gezin, zijn deze problemen weg dan zal je merken dat het gezin totaal ook veel beter zal functioneren.

Het is nooit fijn als je elke keer een barrière voelt, als je met je partner probeert te praten. Of je begint er maar niet meer aan omdat je al weet waar het op uitdraait, zodra er gepraat wordt gaat het verkeerd. Dit kan verschillende oorzaken hebben, emoties, gedrag of een andere oorzaak. Door samen in relatietherapie te gaan, kom je te weten wat er precies speelt bij de ander en kun je het samen oplossen. Vaak heeft het complete gezin eronder te leiden, na de therapie zal dit ook beter gaan en het gezin weer meer een eenheid zijn. Op de website van doppazorg.nl vind je de verschillende behandelingen, ook voor andere problemen en therapieën kun je op de website terecht voor een professionele behandeling. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *