Hoe voorkom je een beslagen bril?

ptss

Mondkapjes…..daar zijn we voorlopig nog niet vanaf. Ik wil je graag wat tips meegeven tegen het beslaan van je bril wanneer je een mondkapje draagt. Volgens het RIVM kan je bril niet beslaan als het mondkapje goed op je neus aansluit. Heb je toch een beslagen bril? Controleer dan eerst of de aansluiting van je mondkapje goed is. Wat hierbij ook helpt is het dragen van een mondkapje met een dunne metalen neusbrug. Deze kun je om je neus buigen waardoor het beter aansluit. Nog steeds een beslagen bril? Smeer dan de binnenkant van je glazen in met zeep en spoel ze vervolgens af met water. Ook verkopen meerdere opticiens een anti condens-spray die het beslaan helpt voorkomen. Voor veel artikelen kun je kijken op mondkapjes.nl.

Het FFP2 mondkapje is kwalitatief hoogwaardig

Een beter beschermend mondkapje voorkomt dus ook een beslagen bril. Denk bijvoorbeeld aan een KN95 mondkapje wat voldoet aan de FFP2 eisen. Het mondkapje is zowel CE alsmede Dekra gekeurd. De filtration rate van het mondkapje FFP2 is groter dan 95%. Met dit mondkapje ben je dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig FFP2 mondkapje die je optimaal beschermt. De filter efficiency van minstens 95% zorgt ervoor dat tenminste 95% van de deeltjes uit de lucht worden gefilterd. Zo wordt je goed beschermt tegen aerogeen overgedragen micro-organismen.Waar kun je ffp2 mondkapjes kopen? Kijk eens op mondkapjes.be bijvoorbeeld, hier vind je ze in het assortiment. Voor FFP2 mondkapjes ben je over het algemeen wat meer geld kwijt per stuk, maar ze beschermen daarbij ook stukken beter en bovendien ben je van je beslagen bril af.

Welke test is geschikt?

Heb je toch corona klachten zoals neusverkouden, hoofdpijn of keelpijn? Dan vraag je jezelf vast af; “Welke corona test is geschikt?”. Bij Coronatestnederland.nl vindt je alle informatie omtrent dergelijke testen. Er zijn twee verschillende corona sneltesten. Bloedprik Test voor antistoffen en de neusswab op aanwezigheid van actief Covid virus.Voor speciale gevallen is er ook de PCR test. Deze bevat ook een wereldwijd reis certificaat. Alle testen zijn zeer betrouwbaar voor hetgeen waarvoor zij bedoeld zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *