Veilig op reis

pcrtestnederland

Je kunt er niet meer omheen als je op reis moet, een PCR test is een vereisten van de meeste vliegtuigmaatschappijen om te mogen vliegen. Alleen even snel de test doen is er bij de meeste testen niet bij, je moet namelijk 24 tot 48 uur wachten op de uitslag van de test. Bij pcrtestnederland.nl is dit anders, zij zijn de enige aanbieder in Nederland, die binnen enkele uren de uitslag heeft van de test. Deze wordt dan naar je gemaild zodat je snel op reis kunt.

Binnen enkele uren de uitslag

Laat je een PCR test doen dan heb je binnen enkele uren de uitslag al binnen, er wordt een RT-PCR Nextgen test uitgevoerd. PCR betekent letterlijk: Polymerase Chain Reaction, hierbij worden in een laboratorium kleine deeltjes genetisch materiaal binnen korte tijd vermeerderd. Hierdoor kun je minimale hoeveelheden virus ontdekken, dit betekent als je maar een minimaal signaal in je lichaam hebt van een virus dat dit al snel wordt ontdekt.

pcrtestnederland

Zijn andere aanbieders niet goed?

Er zijn verschillende manieren om een PCR test te doen, om er zo achter te komen of je bijvoorbeeld Covid 19 hebt. Welke test je ook laat doen, ze hebben allemaal bepaalde beperkingen. De laboratoriumstraat van pcrtestnederland.nl is een van de nieuwste straten, de teststraat is niet alleen nieuw maar ook zeer klein in vergelijking met de andere straten. Het is zelfs mogelijk om op locatie te testen, en snel de uitslag te hebben. Bij de GGD bijvoorbeeld duurt het tot twee dagen, bij dit bedrijf slechts enkele uren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *